Важни срещи в "червената" общност! Днес Ганчев и Филип Филипов са в центъра на събитията


Важни срещи в "червената" общност! Днес Ганчев и Филип Филипов са в центъра на събитията
Снимка: Lap.bg/Emona Tsoncheva

1424 0

Ръководството на ЦСКА започва обещаната обиколна на България, в която ще се среща с привържениците на клуба. На мероприятията ще се обсъждат онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват "червената" общност. Днес, 9 юни, ще се проведе и първата от планираните срещи.

Тя ще бъде в град Панагюрище, а в ролята на представители на ЦСКА ще присъстват един от собствениците Данаил Ганчев, както и изпълнителният директор на клуба Филип Филипов. Феновете ще се съберат в камерната зала на театъра, а събитието е насрочено за 18:30 часа. На него всеки фен на отбора ще може да зададе въпроса си към ръководителите.

В петък (10 юни), отново в 18:30 часа е планирано да се проведе дискусия с феновете и от Велико Търново. Събитието ще се състои в местния фенклуб, който се намира на улица "Александър Батенберг" номер 2 (над спортната зала).

От "Българска армия" съобщават, че "вратите са широко отворени за всички желаещи" 

"Организираните фенове за нас са богатство, с което се гордеем. Защото само обединени можем да върнем ЦСКА на върха", завършва съобщението на най-успешния български клуб!

Вижте възможните съперници на "армейците" във втория кръг от Лигата на конференциите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички