Напрежението в ЦСКА стигна връх със скандал между играчи


Напрежението в ЦСКА стигна връх със скандал между играчи
Снимка: БГНЕС

5747 0

Напрежението от двубоя с Левски и битката за шампионската титла взе връх в лагера на ЦСКА в края на двубоя със "сините". Тогава Брадли де Нойер и Станислав Шопов влязоха в остър спор и дори бяха близо до физическа саморазправа.

Ситуацията, която разгневи играчите на ЦСКА

Въпросната ситуация се разигра десетина минути преди края на мача. когато при бърза контраатака появилият се малко по-рано Шопов получи дълго подаване и бе напълно сам по левия фланг. Родният национал обаче избърза и опита да намери с едно докосване връхлитащия напред Линдсет, подарявайки топката на "син" защитник, вместо да овладее и да намери по-добро решение.

Едно от тях бе да комбинира с Де Нойер, който го дублира по фланга и увеличи допълнително числовото предимство в противниковата половина. Нидерландецът не остана никак доволен от отиграването на своя съотборник, като му го каза на висок тон и с доста ръкомахания. Шопов обаче не му остана длъжен и влезе в словесно пререкание с него, пише "Тема спорт". Двамата се приближиха един към друг и дори започнаха да се бутат с ръце, като бяха много близо до физическа саморазправа.

Тогава се намеси Амос Юга, който ги разтърва и сложи точка на спора им. В следващите минути двамата на няколко пъти комбинираха помежду си, като до края на срещата не се стигна до нови искри между тях.

Коментарът на Илич

"По никакъв начин не подкрепям скандалите, като този между Шопов и Де Нойер. Да, дерби е, има напрежение но това не трябва да се случва“, коментира след двубоя треньорът на ЦСКА Саша Илич. След двубоя пък трима от ЦСКА висят с картони и трябва много да внимават в следващите двубои.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички