Нападател, който е без гол вече над 2 години, повежда ЦСКА срещу Ботошани


Нападател, който е без гол вече над 2 години, повежда ЦСКА срещу Ботошани
Снимка: Lap.bg

7458 0

ЦСКА няма много опции, на които да разчита и ще излезе с изключително експериментален състав в първата си контрола от лагера в Австрия днес (б.р. 27 юни) срещу Ботошани.

Пореден шанс за доказване

Срешата ще бъде пропусната от националите, които не са тренирали с тима близо 3 седмици, както и от Иван Турицов и Тобиас Хайнц. Родният национал бе контузен, а норвежецът – болен, като едва вчера подновиха занимания.

"Червените" вече обявиха раздяла с куп футболисти, други са трайно контузени, новото попълнение Санянг не разполага с виза за Австрия, а останалите национали тепърва ще подсилят "червените" в алпийската държава.

При това положение на върха на "червената" атака ще застане Бисмарк Чарлс, който ще положи пореден шанс да се докаже на „Армията“, след като вече над две години няма гол в официален мач, пише "Тема спорт". Възможност за изява ще получат всички налични полеви футболисти. Ботошани завърши на 12-а позиция в румънското първенство през миналия сезон и също ще изиграе първа контрола за новата кампания. Футболният специалист Михаил Маданския изрази мнение пред Sportlive.bg, че ЦСКА се мъчи с тази схема на игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички