ЦСКА продава Сънди преди подновяването?


ЦСКА продава Сънди преди подновяването?
Снимка: БГНЕС

2893 0

Стивън Сънди може и да не играе в ЦСКА през пролетта, твърди "7 дни спорт". Полузащитникът на "армейците" е зорко следен от няколко клуба, а по време на лагера в Турция мениджъри са разпитвали за цената на нигериеца. Агентите са искали да узнаят каква е ситуацията около него, колко са забавените заплати и най-вече иска ли да смени клубната си принадлежност.

Интерес към опорния полузащитник имаше от няколко турски клуба, но до конкретна оферта не се стигна. Тимовете от южната ни съседка искаха да вземат играча, без да плащат трансферна сума, но това не се получи, тъй като в ЦСКА раздадоха заплати. Към този момент дори и Сънди да стане свободен агент, той не може да бъде взет в турски клуб, тъй като трансферният прозорец е затворен и не се позволяват трансфери.

Не е изключено интерес към нигерийския играч да има и от Казахстан. Редица тимове от бившата съветска република бяха на подготовка в Анталия и няма да е изненада, ако са харесали Сънди. Прозорецът в Казахстан е отворен до 1 април, което значи, че има време да се осъществи подобен трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички