Нанков нарече хикса със Славия "справедлив"


Нанков нарече хикса със Славия "справедлив"

1282 0

Помощникът на Стойчо Младенов в ЦСКА - Анатоли Нанков нарече равенството със Славия "справедлив резултат". "Червените" направиха 2:2 с "белите" на "Овча купел" във второто столично дерби от третия кръг в "А" група. Стойчо Младенов пък беше наказан за този мач заради червения картон срещу Левски в миналия кръг.

"Стана интересен и оспорван двубой. Закономерно се стигна до равенството. Заслужено е ремито. Така е справедливо. Видяхте, особено за втория гол, не успяхме да се ориентираме по най-добрия начин. Съжалявам, че не можахме да запазим преднината си и не успяхме да победим. Нормално е да се допускат грешки. И двата отбора го направиха. Стана здрав двубой с много единоборства. Винаги искаме да сме по-агресивни, но имаше лека умора от изиграните мачове. Искахме да подобрим някои неща от физическо естество през седмицата. Смятам, че съдията се справи и си свърши работата. Не мисля, че това беше най-сабият ни мач, но като че ли, след като поведохме с 2:1, мислехме, че едва ли не мачът свърши, започнахме да играем 4-4-2, но положенията не бяха много. Съжалявам за Тони Силва, стара травма му се обади и игра само десетина минути".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички