Най-добрият за ЦСКА: Знаех си, че ще бием - можем да минем групите!


Най-добрият за ЦСКА: Знаех си, че ще бием - можем да минем групите!
Снимка: LAP.BG

4199 0

Може би най-добрият играч на ЦСКА в паметния мач срещу Виктория Пилзен - Георги Йомов, изрази много интересно мнение след триумфа, който "червените" постигнаха с 3:0 след продължения. Крилото сподели, че е вярвал в успеха, тъй като съперникът много напомнял на миналогодишния тим, който "армейците" отстраниха, за да влязат в Лига Европа - Базел. 

Иначе самият играч призна, че колективът в отбора е бил водещ, а ролята на Стойчо Младенов като мотиватор - огромна! 

"Чувствата са неописуеми, зареден съм с много енергия, нямам търпение за жребия. Благодаря на 12-ия ни играч, защото без тях нищо не е така, както трябва да бъде", започна Йомов пред "Диема спорт 3". 

"Стойчо просто ни каза, че ЦСКА е евробоец и отбор, създаден за такива мачове. Самият той е човек за такива мачове и с две думи просто ни мотивира. Не искам да навлизам в подробности, но той имаше огромна роля. 

Смятам, че днес бяхме много по-агресивни, отколкото в Пилзен. Не мисля, че отстъпихме тогава, но допуснахме два нелепи гола. Трябваше просто да бъдем задружни и да дадем всичко от себе си", каза Йомов, който направи интересното сравнение с Базел в следващите минути. 

"Още от 1-ата минута бях убеден, че ние ще продължим. Като дежа вю ми беше от миналата година - подобен отбор, същите екипи, сходен резултат в първия мач. Така и стана, бихме ги - бях убеден, че днес е нашият ден. 

Искам да дойдат отбори, с които да направим страхотни мачове, защото това е най-важното. Искаме да печелим и да радваме тези хора. Всичко сега зависи само от нас - ще дадем всичко, за да не е като миналата година. Смятам, че с този отбор и този колектив е възможно да излезем от групите", зарече се Йомов! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички