Националният селекционер за ЦСКА и шансовете за Евро 2016


Националният селекционер за ЦСКА и шансовете за Евро 2016

1191 0

Националният селекционер Ивайло Петев коментира, че следващият двубой срещу Норвегия от квалификациите за Евро 2016 ще бъде решаващ за класирането на тима за баражите.

"Мачът с Норвегия е ва банк! Той е изключително рисков, но като цяло, всеки е такъв от този квалификационен цикъл. В тази битка искам да покажем, че сме по-добрият отбор и да задминем норвежците по точки.

Само се надявам всички момчета да са здрави дотогава. Сега им остава да се подготвят подобаващо и да са 100% готови за тази изключително важна среща", сподели Петев в предаването "Спортна треска". 

Бившият наставник на Лудогорец коментира и събитията в ЦСКА и очакваното влизане на Гриша Ганчев в клуба.

"Огромна загуба за футбола ни и хората, които обичат играта у нас. Националният също е губещ, защото си беше традиция ЦСКА и Локомотив София да дават добри играчи. А в момента не знам кои играчи ще са част от тези тимове, за да мисля дали викам някого от тях.

"Поне съм сигурен, че ЦСКА ще успее сега с Гриша Ганчев. Той от много време е във футбола, виждате какви постижения постигна с Литекс. Под негово ръководство съм сигурен, че "червените" ще се завърнат там, където им е мястото", сподели Петев.

Той даде мнение и по темата "Левски" и говори за прословутото си събличане преди две години. Мнението му може да четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички