На кого трябва да са ядосани феновете на ЦСКА?


На кого трябва да са ядосани феновете на ЦСКА?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3018 0

ЦСКА изпусна единствения си шанс да завърши сезона с трофей. " Армейците" загубиха финала за Купата на България срещу вечния си съперник Левски с 0:1. Това като че ли стана "черешката на тортата", но в лошия смистъл, за сезона на "червените", които започнаха състезателната година с огромни амбиции за сваляне на хегемона в последното десетилетие - Лудогорец.

Завръщането на Стойчо Младенов определено даде добър старт на тази амбиция и на полусезона ЦСКА определено изглеждаше като отбор, който може да сътвори подвизи. 

След това обаче нещо се счупи.

Отборът започна да трупа неубедителни мачове,  да губи точки и да изостава в класирането. Напрежението се покачи и в край на сметка ръководството и Стойчо Младенов се разделиха по взаимно съгласие, въпреки че голяма част от феновете се обявиха против изгонването на специалиста. 

На негово място застана съветникът на Гриша Ганчев - Алън Пардю. Англичанинът успя да класира, макар и драматично, ЦСКА на финал за Купата и до някаква степен да даде надежда на "армейската" общност, че сезонът все пак не е нулев. 

Надеждите бяха убити днес.

"Летящият" тим на Левски тотално надви тотално неорганизираната "чета" на Пардю и спечели първа трофей от 13 години насам. За жалост, на терена блестеше само един отбор, което определено преля чашата на търпението на привържениците от "Българска армия". 

ЦСКА остана с празни ръце в сезон, в който имаше най-голям шанс да триумфира на два фронта и определено следващите дни ще бъдат мъчителни за клуба и феновете. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички