ЦСКА окуця в защита за контролите


ЦСКА окуця в защита за контролите

2603 0

Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев и другият централен бранител Александър Тунчев почти сигурно ще пропуснат предстоящите контроли с Пирин (Благоевград) и Раднички (Ниш), съобщава "Тема Спорт".

Илиев отново има проблеми с глезена, като той игра срещу Ботев с болки и обезболяващи инжекции. Травмата му го измъчва от доста време насам и така и не отшумява. Самият Вальо призна, че е притеснен след срещата с пловдивчани.

"Не е добре работата. Болката става все по-остра в последните двайсетина дни. Нито мога да тренирам на 100%, нито да играя. Надявам се да се възстановя по най-бързия начин. Целият ми крак е в бинтове. Само това е начинът да играя. Щом съм го направил, значи си заслужава. Благодаря на феновете за подкрепата. С тяхната помощ можем да стигнем много далеч, но дали ще вземем титлата, само времето ще покаже", коментира капитанът.

Непрестанните болки може да принудят щаба да даде по-дълга почивка на Илиев и да не го използва в предстоящите срещи с Пирин и Раднички. Контролите най-вероятно ще пропусне и Тунчев, който страда от хронични проблеми в едното коляно.

ЦСКА среща благоевградчани на 10 октомври от 16:00 часа в Благоевград, а ден по-късно посреща сърбите на „Армията" от 18:00 часа.

Извън сметките остава нападателят Орелиен Йоахим, който получи мускулна травма в началото на седмицата. Той се е прибрал в родината си Люксембург, тъй като получи повиквателна за националния отбор. Срещите на страната му са на 9 октомври с Македония и на 12-и с Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички