Моралес: Сега трябва да обърнем внимание на първенството


Моралес: Сега трябва да обърнем внимание на първенството
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1654 0

Треньорът на ЦСКА Даниел Моралес говори при завръщането на "червените" от Швейцария, където отстъпиха с 0:3 пред Йънг Бойс. Бразилецът бе категоричен, че футболистите му имат достатъчно качества и сега вече фокусът ще е върху първенството.

"Загубата бе доста неприятна. Мисля, че трябваше някои ситуации да ги изиграем по-спокойно. За съжаление такива неща се случват във футбола. Този отбор има качества и характер. Трябва да забравим тази загуба. Мач с мач не си приличат, Йънг Бойс е различен отбор от Рома.

Влязохме лошо в мача - вкараха ни още в първата минута. Чак второто полувреме подобриха някои неща. Каквото и да кажа мачът вече е свършил. Аз съм готов да понеса своята отговорност за двубоя. Всеки трябва да си направи сметка какво е свършил и да подобри представянето си", заяви Моралес. 

"Треньорите имаме няколко секунди и минути, в които трябва да взимаме решения. Аз съм далеч от това ниво да взимам правилни решения за секунди. Не искам да се оправдавам с изкуствената трева. Не ни вкараха головете заради изкуствената настилка. Теренът беше по-твърд и топката вървеше по-бързо. Мисля, че ще си вземем поука и ще има корекции.

Ще се направят някои корекции за следващия мач с Йънг Бойс. Сега трябва да обърнем внимание на първенството. Трябва да натрупаме самочувствие. Нямаме достатъчно време за почивка, играчите са изморени, някои са контузени, но това е програмата ни", каза още той.

Междувременно стана ясно кой е бил най-слабият играч на ЦСКА в мача с Йънг Бойс (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички