"Много съм щастлив да подпиша с най-големия клуб в България": Първите думи на Шакич като играч на ЦСКА


"Много съм щастлив да подпиша с най-големия клуб в България": Първите думи на Шакич като играч на ЦСКА
Снимка: Official profile of CSKA Sofia/ Instagram

2980 0

ЦСКА представи официално най-новото си попълнение, а именно - Емануел Шакич, който акостира в тима от гръцкия Кифисия. Веднага след представянето "червените" публикуваха и първите думи на австриеца като техен футболист.

"Много съм щастлив..."

"Здравейте, фенове на ЦСКА. Много съм щастлив да подпиша с най-големия клуб в България. Нямам търпение да играя пред вас и да постигнем целите си", категоричен е Шакич във видео, което бе разпространено от "армейците" в социалните мрежи.

Шакич се слави със своята универсалност. Футболистът предпочита да играе като дефанзивен халф, но се е подвизавал като краен бранител и като десен полузащитник. Той също така е работил преди с Нестор Ел Маестро, когато сръбският специалист водеше австрийския Щурм Грац.

32-годишният австриец се присъединява към Данило Асприля, Брайън Кордоба, Сейни Сенянг, Матиас Фаетон и Майкъл Естрада като новите попълнения в тима на "червените" през лятото. Феновете на ЦСКА обаче не останаха доволни от последния трансфер на своя тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички