Мним Петър Жеков: Манджуков не понася Стойчо заради 240 00 лева


Мним Петър Жеков: Манджуков не понася Стойчо заради 240 00 лева

1764 0

Пост във Фейсбук, претендиращ да е от истинския профил на легендата Петър Жеков, взриви група за привърженици на ЦСКА. В него се твърди: "Той беше взел 240 000 лева преди Нова година, а се беше отказал от тях. Нали аз и Якимов му ги разписахме от Надзорния съвет и сега Манджуков не може да го гледа. Издавам тайни, но той е взел толкова пари от ЦСКА, колкото досега всички треньори не са взели", гласи текстът, очевидно отнасящ се за Стойчо Младенов.

Пред "Стандарт" Петър Жеков отрече да е писал такова нещо. Единият вариант е да става въпрос за фалшификация. Другият е да има такъв пост, но с "грешка в превода". Наистина, преди Коледа на целия треньорски щаб най-после са били преведени дължимите заплати, съобщи източник на изданието. Тези на Стойчо Младенов и асистентите закъсняваха с по няколко месеца. Просто от ръководството на ЦСКА са влезли в график с треньорите, а не става въпрос за прочутата неустойка от 240 000 лева. Тя е от първия престой на Стойчо при "Титан" и той обяви публично, че се отказва от нея.

В същото време Младенов получи две от желаните попълнения. В София пристигна халфът Амансио Фортеш, роден в Ангола през 1990 година, но с португалски паспорт. За последно халфът се е подвизавал в индонезийския шампионат, като юноша минава през Манчестър Юнайтед. Днес направо в Турция пристига и бившият халф на Черноморец Жужу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички