Младенов клъвна Лудогорец: Иска се майсторство да биеш 4:0 в Дупница


Младенов клъвна Лудогорец: Иска се майсторство да биеш 4:0 в Дупница
Снимка: БГНЕС

1706 2

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не пропусна да клъвне големия си съперник в битката за титлата Лудогорец. Той изрази съмнение относно лесната победа на шампионите над Марек с 4:0 на лошия терен в Дупница през есента.

"Притеснява ме теренът в Надежда, който е в окаяно състояние. Това ще повлияе върху мача. Терените ни са лоши, не всеки може да отиде в Дупница, и да победи с 4:0. За това се иска голямо майсторство", коментира наставникът на "червените" с ирония. Днес той получи специален кът в Музея на спортната слава на ЦСКА и отличието за треньор на месец декември.

Младенов изрази притесненията си за битката за титлата с Лудогорец, изтъквайки факта, че колегата му Георги Дерменджиев се радва на много по-голям комфорт в работата си от него.

"Изправяме се срещу клуб с милиони, на който нищо не му липсва. Треньорът иска ляв бек, купуват му за милион и половина. Към когото посегнат, могат да го вземат. В ЦСКА богатството са нашите момчета. Това ни е надеждата. В тези момчета, които дават всичко от себе си за ЦСКА", посочи той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички