Стойчо: Влезем ли в групите на ШЛ, Юнайтед и Сити трябва да ми отмъкнат щаба


Стойчо: Влезем ли в групите на ШЛ, Юнайтед и Сити трябва да ми отмъкнат щаба
Снимка: БГНЕС

1181 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов разкри притесненията си относно ефекта на поставените от боса на клуба Александър Томов цели пред отбора. Припомняме, че политикът обяви, че "червените" трябва да гонят влизане в групите на Шампионска лига или Лига Европа.

"Качествените състезатели струват пари. Ние искаме да станем шампиони със свободни агенти. Ако ЦСКА успее да влезе в групите на Шампионска лига, каквато цел постави нашето ръководство, от Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед трябва да дойдат с частните си самолети и да ни откраднат целия спортно-технически щаб. Те хвърлят стотици милиони, за да постигнат тази цел, а ние с жълти стотинки я гоним. Защото сме най-големите тарикати", коментира Младенов, който днес получи наградата за треньор на месец декември.

"Струва ми се, че малко избързваме с целите. Това ще внесе напрежение в клуба. Целите са едно, реалностите - друго", категоричен е специалистът.

Младенов сподели, че е доволен от проведената подготовка в Турция и е на мнение, че тимът е готов за втория дял на шампионата. Той изрази съжалението си, че в борбата за титлата са загубили двама важни играчи като капитана Валентин Илиев и халфа Еденилсон Бергонси, които са с травми.

"Не можехме да вземем това, което искахме – централен нападател и ляв краен защитник, но съм доволен от потенциала, с който разполагаме", каза още Стойчо Младенов, като отказа да коментира възможното завръщане на Джаксън Менди. "Още нищо не е факт", само каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички