Младенов изтрещя: Скандално! Няма да се дупим, докато ни хакат отзад


Младенов изтрещя: Скандално! Няма да се дупим, докато ни хакат отзад

5300 0

Стойчо Младенов все повече изглежда като човек, който се нуждае от специализирана лекарска помощ. Треньорът на ЦСКА, който страда от вечна фобия за тенденциозно отношение срещу него и готвен саботаж, продължи в този дух и след победата над Локомотив (София) с 3:0. Мач, в който ЦСКА няма причина за никакви претенции към съдията, дори напротив - той спорно отмени гол на Локомотив (София) през първото полувреме при резултат 0:0.

"Тенденциите са очебиещи, не може на собствен терен единият отбор само да напада, другият руши, а ние получихме шест картона. Знаем какъв път са поели, дреме ми , не ми пука, но това са скандални неща, Разочарован съм от Цветан Кръстев, той е футболен човек, играл е футбол.

"Резултатът можеше да е 5:0, първото полувреме имахме ситуации, с отсъжданията играта се накъсваше, заради поведението на съдиите не постигнахме разгромна победа"

"Какво да правим, да мълчим докато ни хакат отзад, а ние да се дупим? Няма да се предадем, цял живот нямаме нищо, нямаме бази, но не мога да се примиря с второто, третото или четвъртото място", каза Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички