Миодраг Йешич: Очаквам ЦСКА да елиминира Виктория Пилзен


Миодраг Йешич: Очаквам ЦСКА да елиминира Виктория Пилзен
Снимка: БГНЕС

2089 0

Бившият треньор на ЦСКА Миодраг Йешич говори пред "Мач Телеграф" за очакванията си за мачовете на "армейците" с Виктория Пилзен в Лига на конференциите. Сръбският специалист сподели, че в момента се е отдал на почивка, след като разтрогна с отбора в Либия, който водеше.

"Двата мача с Осиек бяха проведени прекрасно. Аз не бях изобщо изненадан, че ЦСКА продължи напред. Когато пак играха преди 2 години с Осиек, бях на "Армията" и изгледах победата с 1:0. Сигурен бях в успеха, защото ЦСКА има много качествен състав. Очаквам да елиминира и Виктория Пилзен. Няма да е леко. Наблюдавал съм чешкия отбор. Никак не са слаби, но и въобще не са непобедими.

Пожелавам от сърце успех на ЦСКА и на Стойчо Младенов. Знам, че както от чуждите треньори аз съм най-обичаният, от българите феновете харесват най-много него. Сега той си е у дома и се надявам да върне добрите времена за ЦСКА", сподели Йешич.

"Проблемът в предишните години беше, че ЦСКА не успяваше да се възползва от грешките на Лудогорец. Те падат, а на следващия ден ЦСКА също пада или прави равен. Лудогорец допусна достатъчно много грешни ходове, от които ЦСКА не успя да се възползва. Мисля, че ако отборът влезе в по-дълга серия от победи, може да се надява да направи първенството в България далеч по-интересно и оспорвано."

"Откакто не съм в България, имах две предложения за работа в български клубове, но не приех. Разбира се, че бих се върнал в страната ви, ако имаме единомислие с ръководството, което ме кани, за бъдещето, за целите, плановете и амбициите, като разбира се, предпочитам да съм в отбор, който има големи амбиции, а не само да развива млади играчи.

Разбира се, може и в такъв, но с ясна програма на първата година какво трябва да се постигне, на втората и така нататък. Пожелавам успех на ЦСКА и призовавам феновете както винаги да продължават да стоят зад отбора в хубави и лоши моменти", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички