Кристиано Джарета: Имаме таланти, но трябва още много да работят, нужна им е скромност


Кристиано Джарета: Имаме таланти, но трябва още много да работят, нужна им е скромност
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

926 0

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета даде интервю преди голямото дерби срещу Левски, което ще се състои утре (20.06) от 16:15 часа. Джарета засегна и темата с младите таланти на "червените", като призна, че им трябва още много работа.

"На ЦСКА му трябват силни футболисти, независимо дали са българи или чужденци. Целта е ЦСКА да бъде печеливш отбор, да играе добър футбол. Много добре съзнавам какво иска публиката и че българите в отбора носят добавена стойност, но не бива да ги делим. И сега има много талантливи младежи в отбора ни. Налагаме момчета от отбора до 19 години.

Талантите като Мартин Смоленски са млади, но имат още много да работят, нужна им е скромност и отдаденост. Важно е да не се предават, да преследват мечтата си. Някои от тях решават, че като стигнат до първия отбор и нещата са се наредили, без да си дават сметка, че трудното едва тогава започва. Това не го казвам за Смоленски, той е едва на 17 години, има още накъде да расте. Той има таланта и качествата, остава да покаже воля и постоянство" - сподели Джарета пред "Меридиан мач".

А как МВР ще бори футболното хулиганство на ЦСКА - Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички