Милко Георгиев за атаката на УС: Тези хора са неграмотни


Милко Георгиев за атаката на УС: Тези хора са неграмотни

1386 0

Тази декларация е писана от неграмотни хора, обяви единият от собствениците на ЦСКА Милко Геопгиев по повод атаката на членовете на УС.

"Първо, дълбоко се съмнявам, че тези хора някога са отваряли Търговския закон. Какво да ги коментирам, смехотворни неща. Никъде не пише, че акционерите са длъжни да осигуряват финансиране", продължи той.

"Какво точно свърши този Управителен съвет досега, че има наглостта да говори и да сипе небивалици. По коя точно точка от Търговския закон акционерите осигуряват финансирането на клуба. По коя точка?

Едва ли има някой от вас, който да не знае кой е писал декларацията. Имам съобщение от Румен Атанасов онзи ден, а сега се е подписал. Като по времето на комунизма", каза още Георгиев.

Той коментира и назначението на Любослав Пенев начело на тима.

"Помолихме Любо да дойде и да помогне, до края на първенството. Той е изключителен мъжкар, идва без пари, от любов, потвърждавам това", каза още Георгиев. "Ние, Любо и екипа му не сме ги излъгали за нищо, както и Галин. Провели сме разговор, казали сме каква е ситуацията, щом се е съгласил няма проблеми.

Нека не се спекулира, искаме да променим нещата, включително и към вас медиите", каза още акционерът в ЦСКА.

Накрая Милко Георгиев призова феновете да напълнят стадиона за мача с Лудогорец, за да помогнат на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички