Металург (Д): Идваме в София заради Велизар Димитров


Металург (Д): Идваме в София заради Велизар Димитров

1940 0

Ръководството на Металург (Донецк) - утрешният съперник на ЦСКА в контрола, обяви какви са причините да приеме поканата за двубой на "червените" в официално съобщение на клубния сайт. Оказва се, че това е дългогодишният им играч, а понастоящем селекционер на клуба, Велизар Димитров.

"В офисите на клуба получихме предложение от изпълнителния директор Александър Тодоров за приятелска среща тази неделя. Обясниха ни, че организират специална програма по повод националния празник на България на 6 септември. Най-популярният и успешен български клуб заяви, че ще е чест за него да играе с известен европейски отбор. Така се стигна и до уговорката да проведем приятелска среща.

Ръководството на Металург прие с радост предложението, тъй като от доста години насам двата клуба се намират в приятелски отношения. Превърналият се в много значима фигура за ЦСКА и Металург Велизар Димитров дълги години защитаваше нашите цветове и сега е на длъжност в клуба. Това е една от основните причини да се съгласим на контрола с българите. Трябва да изтъкнем и приноса на Мораес и Нелсън, които също бяха трансферирани от ЦСКА", написаха от Металург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички