ЦСКА се побратимява с Металург


ЦСКА се побратимява с Металург

1923 0

Визитатат на Метлаург (Донецк) в София няма да бъде просто един приятелски двубой, който ще се състои в неделя. Според "Меридиан мач" шефовете на ЦСКА планират нещо повече - "червените" да станат "братски" отбор с тима от Донецк. Преговорите между двете страни ще се проведат преди контролата.

Ако се побратимят, двата клуба ще си сътрудничат по всякакъв начин. Ще играят много често контроли, а не е изключено при интерес от страна на Металург към даден футболист на "армейците" ръководството на ЦСКА да направи известен компромис с цената на играча. Напълно възможно е, ако Александър Томов и колегата му от Донецк Сергей Тарута си стиснат ръцете, някои от резервите на украинците да идват, за да се обиграват в доста по-слабото българско първенство.

ЦСКА и Металург са в отлични отношения от 2008 г. Именно тогава един от асовете на "армейците" - Велизар Димитров, отиде в клуба от Донецк. Той направи страхотна кариера там, като изигра над 100 мача за 5 години. През декември 2011 г. украинците привлякоха Грегъри Нелсън, а няколко месеца по-късно и звездата Жуниор Мораеш.

Металург е братски отбор с арменския Пюник и с руския Ростов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички