Мауридес разкри в Бразилия защо бе престанал да вкарва


Мауридес разкри в Бразилия защо бе престанал да вкарва
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1453 0

Нападателят на ЦСКА Мауридес бе потърсен от медии в родната му Бразилия, след като вкара деветия си гол за тима в първенството. Таранът откри резултата при успеха с 2:0 над Дунав, като това бе първият му гол извън София в Първа лига. Мауридес има 7 попадения на "Армията", едно на "Васил Левски" при 3:0 над Септември и едно в Русе.

"Миналият сезон в Беленензес го завърших силно. Когато отидеш в нов отбор, винаги се нуждаеш от известно време за адаптация. Аз обаче свикнах много бързо в ЦСКА, което е чудесно. ЦСКА е само на три точки от първото място, а аз на челните места в голмайсторската листа, така че правим вълнуващ старт!", каза Мауридес пред Lance.

ЦСКА ГОТВИ ДВОЕН ТРАНСФЕРЕН УДАР

"Знам, че е клише, но всеки нападател живее за головете. Когато започнах сезона, набрах изключително високо самочувствие. В същото време привлякох голямо внимание на съперниците ни и те започнаха да ме пазят по-специално. Но който иска успехи в професионалния футбол, трябва да е подготвен за това. Аз продължавам да преследвам мечтата на всеки нападател - да не спирам да вкарвам", каза още звездата на "червените", цитиран от "Тема Спорт".

Има и клуб, който следи изкъсо изявите на Мауридес и е готов да се задейства при възможност. Повече по темата четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички