Марков: Най-големият подарък ще е шампионска титла


Марков: Най-големият подарък ще е шампионска титла
Снимка: БГНЕС

1143 0

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков разкри повече детайли за 5 май, когато "червените" ще празнуват 70-годишен юбилей, а и тогава ще е мачът им с Лудогорец. За него най-големият подарък би бил шампионска титла, която ще преследват до последния мач.

"Победа над Лудогорец ще бъде изключително ценен подарък. Но нашата цел е шампионската титла. Ще я следваме до последния мач. Шампионската титла ще е най-големият подарък за 70-годишнината. Концертът ще бъде на стадион “Васил Левски”. Тук е един от артистите, Кирил Десподов. Пожелавам му на 5 май да направи един от най-хубавите мачове. Защо не да вкара решаващ гол и с него да победим", каза Марков.

"На 5 май, както знаете, се навършват 70 години от основаването на нашия клуб. Стартът на тържеството ще започне в 10.00 часа на стадион “Българска армия”. Ще има разнообразни забавления. Някои от клубовете ще направят демонстрация. Грандовете играят заключителни мачове в техните първенства и няма как да се осъществи подобен мач. Ако станем шампиони, ще направим подобен подход към подобен мач", добави Марков като обяснение защо някой европейски гранд няма да дойде на празненствата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички