Манджуков се отказва, ЦСКА отново на ръба на фалита?


Манджуков се отказва, ЦСКА отново на ръба на фалита?

2255 0

ЦСКА отново е на ръба на фалита след загубата и погромите след мача с Локо (Сф). Според актуалния слух в Борисовата градина бизнесменът Петър Манджуков отново се е отказал да финансира клуба, което ще доведе до процедура по несъстоятелност и изхвърлянето му от елитната група, пише "24 часа".

Заради реакцията бе отменена и пресконференцията, която той трябваше да даде на стадион "Българска армия" вчера следобед. Тя бе пренасрочена за днес от 11 часа.

Ситуацията в Борисовата градина се променя със секунди, а не с часове, през последните дни. Все пак има и оптимисти, които смятат, че клубът ще бъде спасен по някакъв начин.

Манджуков бил разочарован от реакцията на феновете след двубоя. Всички заплати на играчите били изплатени, но и това не помогнало на Галин Иванов в двубоя. На всичко отгоре за втори път ЦСКА бе наказан от юношата си Владислав Романов, обявен за безперспективен от Стойчо Младенов. Локо пък не бе вземал гостуване на "червените" от 18 години, но тогава мачът е бил на "Васил Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички