Напук на уверенията - лицензът на ЦСКА все още виси


Напук на уверенията - лицензът на ЦСКА все още виси
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

1380 0

Ситуацията в ЦСКА продължава да е много несигурна въпреки анонсите на новите инвеститори за финансова стабилност поне до лятото. Според "Тема Спорт" клубът все още не е извършил всички плащания, свързани с лицензирането, и приказките, че разрешителното е спасено, изглеждат силно преувеличени. Поне това бе ситуацията към 21 април, вторник.

Петър Манджуков обяви през миналата седмица, че лицензът бил спасен и че в тази връзка той и Юлиян Инджов са отпуснали 800 000 лева. След това Ивайло Манджуков заяви, че само през миналия петък ЦСКА е превел 500 000 лева, свързани с лицензирането.

Плащанията, извършени до вчера, обаче не са достатъчни и лицензът на клуба все още не е спасен на 100%. "Армейците" все още дължат над 100 000 лева по това направление. Бившите играчи на "червените" Томаш Черни и Сендрино Мисиджан все още не са получили определени суми от клуба. Има и други плащания, пряко свързани с лицензирането.

В същото време служебните телефони остават спрени вече пети ден.

През следващия месец проблемите на ЦСКА може да се задълбочат още повече, тъй като предстои изслушване по делото на Нилсон и Тенгариня срещу клуба. Ако то бъде загубено, картотекирането на нови играчи може да бъде забранено за три трансферни прозореца и така да се блокират плановете за селекция.

Според "Тема Спорт" строителният предприемач Юлиян Инджов почти сигурно ще се оттегли от издръжката на клуба през лятото, ако не реши да го направи още сега. При такъв сценарий Петър Манджуков единствен ще дава пари. Но това трябва да стане ясно по време на пресконференцията днес, която е от 11.00 часа на "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички