Манджуков-младши обеща дългът да не пречи на ЦСКА


Манджуков-младши обеща дългът да не пречи на ЦСКА
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

2168 0

Ивайло Манджуков обеща дългът на ЦСКА към неговия баща да не пречи на развитието и постигането на целите на клуба. Това стана по време на пресконференцията, която дадоха все още актуалният мажоритарен собственик Александър Томов и строителният предприемач Юлиан Инджов. Очакванията са последният съвсем скоро да придобие контролния пакет в акционерното дружество. Преструктурирането беше обявено официално от всички участници в пресконференцията.

"За кредита от Петър Манджуков към ЦСКА не мога да информирам в момента, тъй като нямам ясна и категорична представа какво ще се случи в клуба, каза Ивайло Манджуков. - Трябва да се придължаме към информацията от последната негова публична изява. Мога да ви уверя, без да съм съгласувал това с баща ми, че ние няма да допуснем този кредит да навреди на клуба и да създава проблеми от финансово-оперативен характер. Дългът няма да бъде пречка за развитието на клуба и това, което отборът гони като цели".

Ивайло Манджуков потвърди намерението на баща си да се оттегли от клуба. "Петър Манджуков, поради това, че е в по-напреднала ъзраст няма в момента желанието и намерението да отделя достатъчно време за каузата ЦСКА. Освен това искам още веднъж да заявя категорично, че в бъдеще Петър Манджуков няма да участва както оперативно, така и финансово в развитието на клуба. Към днешна дата, както Александър Томов и Юлиан Инджов анонсираха, се водят разговори за акционерно преструктуриране. Целта е основно финансовоо и спортно-техническо заздравяване на ЦСКА, за да може тази позитивна енергия и тези резултати към момента, постигнати благодарение на Александър Томов и Александър Тодоров и целия екип, да бъде доразвита".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички