Манджуков към играчите: Мислете за футбол, пари ще има!


Манджуков към играчите: Мислете за футбол, пари ще има!
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

1521 0

Членът на УС на ЦСКА Ивайло Манджуков се срещна с футболистите и треньора на тима, за да ги успокои, че клубът е обезпечен до края на сезона и до лятото няма да има финансови проблеми. Той е призовал играчите да мислят само за футбол до края на сезона, а не за пари, твърди "Тема Спорт".

Манджуков е изгледал тренировката на тима в четвъртък в комплекса "Царско село", като преди заниманието е провел разговора си с играчите.

"Да, видяхме се с Ивайло Манджуков, който ни каза да не мислим за пари, а само за футбол", потвърдил един от играчите пред "Тема Спорт".

На среща на 4 очи пък с треньора Галин Иванов Манджуков е дал уверение, че заплатите на играчите за февруари, а на деветима от тях и за януари, ще бъдат преведени преди домакинството на Локомотив (София).

Бизнесменът и треньорът са разговаряли и за селекцията, като е уточнено, че ако не настъпят промени в собствеността през лятото, ще се следва курс по привличане на повече български футболисти, а бройката на чужденците ще бъде намалена три пъти - от 19 сега до 6-7.

Галин Иванов и екипът му трябва да дадат в следващите дни и предложения за двама скаути и анализатор, които да се назначат в тяхна помощ.

Вчера на "Армията" се проведе събрание на Управителния съвет, което продължи около два часа. На него бяха обсъдени текущите оперативни задачи пред ръководството. Голяма част от УС ще бъде освободена през лятото - Румен Атанасов, Бойко Ноев и Иво Котев сами са изразили желание да напуснат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички