Проблем пореден: ЦСКА се "скри" от Емил Димитров


Проблем пореден: ЦСКА се "скри" от Емил Димитров
Снимка: БГНЕС

1212 0

Проблемът между ЦСКА и собственика на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров по дълга на "червените" към аматьорския клуб за трансфера на Ивайло Чочев в Палермо стои неуреден. Това обяви пред "Тема Спорт" Димитров. Той разкри, че от ЦСКА първоначално са се съгласили сумата (в размер на 350 000 евро) да бъде разсрочена, но впоследствие не са го потърсили, за да официализират договорката си.

"Има много несериозно отношение към мен и спирам изобщо да разговарям с представители на клуба. Обади ми се днес (б.а. - вчера) Ивайло Манджуков и ми каза: "Голям зор е, на Мораес трябва да плащаме, много е тежко..." Но пред очите ми се съгласиха да получа абсолютно минимална първа вноска и да сключим разсрочка, но само след като този превод бъде осъществен. Те обаче пак се скриха от мен и спирам окончателно да разговарям с тях. Това е несериозна история", коментира Димитров.

Той посочи, че дългът към Чавдар е от важно значение за лиценза на "армейския" клуб.

"Да не кажат после, че Емил Димитров им е виновен. Ще са се объркали доста сериозно. Без това плащане може да им вземат и лиценза за А група", каза бившият депутат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички