Манджуков: ЦСКА се нуждае от рестарт


Манджуков: ЦСКА се нуждае от рестарт
Снимка: БГНЕС

1533 0

Спасението на ЦСКА минава през регистрирането на ново дружество и рестарт на клуба, категоричен е един от собствениците на клуба Ивайло Манджуков за bTV.

"Не искаме обаче да пречим на т. нар. спасители. Петър Манджуков и Юлиан Инджов наляха 7 млн. в дружество управлявано от Томов. Нека хората си зададат въпроса, защо клубът в момента няма лиценз“, добави той.

Един от благодетелите на тима Юлиян Инджов пък потвърди, че бюджетът ще бъде редуциран до 4 милиона лева и ще се разчита основно на български футболисти. "Няма да се занимаваме с покупко-продажба на чужденци", обяви бизнесменът.

Той призова спортния министър Красен Кралев да избере най-добрия вариант за отдаване на спорните бази. "Нека г-н Кралев избере по-добрия проект и да одобри него", каза още Инджов.

Акционерите Манджуков и Милко Георгиев допълниха, че все пак няма да пречат на плановете на Васил Божков и Гриша Ганчев за сливане на ЦСКА.

По-рано днес спортният министър Красен Кралев заяви, че настоящият договор за стопанисване на спортните бази ще бъде прекратен, тъй като сегашното дружество не може да изпълнява ангажиментите си. Неговата нагласа клони към проекта на Божков и Ганчев. По думите му базите ще отидат в този клуб, който феновете припознаят.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички