Юлиян Инджов разкри вариантите пред ЦСКА


Юлиян Инджов разкри вариантите пред ЦСКА
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

1732 0

Бизнесменът Юлиян Инджов разкри какви са вариантите пред ЦСКА след като двамата с Петър Манджуков свикаха спешна среща, на която да бъде взето решение за бъдещето на клуба.

"Очакваме спасителите на ЦСКА, които и да са те, да заяват интереса си днес или утре. Ако не направят това в този срок ние ще активираме програмата за ново дружество", заяви пред ПИК бизнесменът.

На въпрос дали някой от силните хора на "Армията" се е срещал с Васил Божков Инджов заяви:

"Такава среща не е искана нито от мен, нито от г-н Манджуков, нито от носителите на акции. Ако до четвъртък не се появят спасителите, ние ще задействаме програмата с новото дружество, която не може да гарантира участие на ЦСКА в "А" група. Новото дружество, каквото и да е то, ще носи името ЦСКА, и ще се бори за участие в "Б" или във "В" група", категоричен е бизнесменът.

"Другият вариант е ако изпълкомът на БФС направи изключение и остави отбора да се състезава в "А" група без участие в класирането за една година", каза още той.

"Ако новото дружество бъде стартирано, мажоритарни собственици ще бъдем аз и господин Манджуков. Бюджетът на ЦСКА ще бъде в рамките на 4 милиона. Ако ЦСКА стартира първенството в долен ешалон излишъкът ще бъде инвестиран в подобряване на инфраструктурата на стадиона и на базите предоставени на дружеството", разкри Инджов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички