Майкъла: Не може "червеният" Стойчо да взима 4 пъти повече от "синия"!


Майкъла: Не може "червеният" Стойчо да взима 4 пъти повече от "синия"!
Снимка: БГНЕС

2929 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов трябва да си намали заплатата, която е около 40 000 лева. Това е мнението на бившия изпълнителен директор на "червените" Георги Илиев-Майкъла.

"Не може треньорът на ЦСКА да взима четири пъти по-голяма заплата от този на "Левски", заяви Майкъла пред "България Днес". - Пари трябва да се получават, когато има резултати. Вкарай отбора в групите на Шампионска лига или Лига Европа и тогава ще заслужиш пари. Когато Стойчо започне да вкарва в ЦСКА, тогава може да изкарва. Не може да се харчат такива огромни пари за заплати на треньори и футболисти. Говори се, че покрай Стойчо от ЦСКА печели цялото му семейство. Младенов трябва да намали заплатата си. Прав е Петър Манджуков, че иска да се намалят разходите. таванът на заплатите трябва да е 12-13 000 лева. Томов издържа ЦСКА със заеми, но нали някой после ще трябва да връща парите. Така може да кара ден за ден, но накрая някой трябва да плаща сметката. И никой няма да иска да вземе клуба и да връща дълговете на Томов", смята Илиев.

"Иначе Стойчо Младенов и Лупи са изключителен тандем. Стават шампиони, бият "Левски". И... накрая фалират ЦСКА. Стойчо е много добър треньор, само не трябва да играе в евротурнирите. Там всички знаем какво става. А за да печели ЦСКА, трябва да направи пробив в Европа. Там са парите, победите срещу "Левски" не носят нищо", категоричен е Майкъла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички