Майкъла: ЦСКА вече трябва да се цели в златен дубъл


Майкъла: ЦСКА вече трябва да се цели в златен дубъл

877 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира пред "Тема Спорт" ситуацията в клуба.

"Съвсем очаквано ЦСКА спечели купа преди Левски. Това учудва ли го някого? Едва ли. Страхотен успех за отбора, а от новия сезон очаквам да надгради още повече. Според мен, следващата цел трябва да е спечелване на златен дубъл - А група и отново купата. ЦСКА е отбор, който винаги се е борил за най-високите места, така че нямам съмнения, че ще се направи подходящата селекция за това", каза Майкъла.

"Няма абсолютно никакво значение с какво дружество се състезава ЦСКА, въпросът е клубът да е в А група. Другото е напълно безсмислена загуба на време. От ЦСКА нали вече са предложили вариант на БФС как да продължат своя път? Нали имаше и среща при премиера? Тогава защо БФС вече не е одобрил всичко и не е задействал нещата? Крайно време е ЦСКА да се върне в А група, защото се видя, че елитът нищо не струва без този клуб", добави Илиев.

"Интересно ще ми е да видя ЦСКА в битка за Суперкупата с Лудогорец. Ще бъде много трудно, защото Разград са далеч от класата на останалите отбори. Но при една силна селекция на "Армията" и малка доза шанс ЦСКА е напълно способен да спечели и този трофей", смята Майкъла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички