Георги Илиев даде своята прогноза за Лудогорец - ЦСКА и заяви: Излизаме и ви бием в Разград


Георги Илиев даде своята прогноза за Лудогорец - ЦСКА и заяви: Излизаме и ви бием в Разград
Снимка: принтскрийн

2997 0

Една от легендите на ЦСКА - Георги Илиев-Майкъла, разкри очакванията си за предстоящата среща с Лудогорец и заяви, че "червените" трябва да спечелят мача, като даде и своята прогноза за предстоящото дерби днес (20 май).

Страхотен шанс пред ЦСКА

"Това е шансът на ЦСКА да спре хегемонията на Лудогорец. Трудно ще е, но се надявам, че ще успеят. Тези момчета трябва да разберат, че това им е шанса с червената фланелка. Догодина Лудогорец отново ще бъде много силен. Този сезон видяхме как бяха надиграни от Черно море и Левски. ЦСКА има два мача - срещу Левски и срещу Лудогорец. Два мача и не можем да ги вземем... В последната среща „армейците“ играха добре и никой не им попречи да спечелят. На три пъти имаше много чисти положения и не можаха да уцелят вратата. Като не можеш да уцелиш вратата, никой не може да ти помогне", заяви Илиев за "Мач Телеграф".

"Лудогорец затова имат един футболист примерно, но той от такова положение не бърка. Разградчани имат качествени футболисти и не пропускат грешките на противника. Докато ЦСКА трябва да има по четири или пет положения, за да успее да вкара едно. Това е голям проблем. Тези момчета нямат самочувствие и вяра, че играят за ЦСКА и са по-добри от другите. Досега не чух един да излезе и да каже, че излизат в събота и бият! Нито треньор, нито футболист! Това какво говори?! Те нямат увереност в себе си".

Прогнозата на Майкъла

"Излизащ и го заявяваш: Ние сме ЦСКА! Излизаме и ви бием в Разград! Какво повече от това? Ако имаш самочувствие, че си голям и си в ЦСКА трябва да го вземеш този мач! А не утре да победят отбор от ранга на Ботев Враца и да си мислят, че играят страхотно. Онзи ден играха много добре срещу Черно море. Заслужено победиха и това вероятно им беше най-силния мач през пролетта. Те са корав отбор. Сега Саша Илич няма какво да променя, освен акъла в главите. Пак ли ще излязат уплашени?! Моята прогноза е 2:1 за ЦСКА"!

"Големият" призив

"За да си голям трябва да биеш големите! Лудогорец са шампиони от 11 години и си взимат всеки един важен мач. Надявам се, че тази година ЦСКА 1948 ще вземе Купата на България, а ЦСКА ще стане шампион! После ще играят двата отбора за Суперкупата. Единственото, което не виждам в тези играчи на ЦСКА е вярата, че са по-добри от Лудогорец. Наплашени са и от Левски. Те срещу тези противници излизат за равен. Не играят, за да победят. Феновете излязоха и заявиха ясно и категорично: „Излизаме, за да ги размажем!“. Играчите да вземат пример. Нищо не можеш да загубиш в този мач. Голям се става, когато побеждаваш големите отбори", добави още Майкъла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички