Майкъла: ЦСКА да се обедини с Литекс е най-добрият вариант


Майкъла: ЦСКА да се обедини с Литекс е най-добрият вариант
Снимка: БГНЕС

1222 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев стана поредният изразил подкрепа към плановете на Гриша Ганчев, свързани с клуба.

"Най-добрият вариант се предлага пот този човек, който дава парите. това е Гриша Ганчев. И щом има възможност той да обедини ЦСКА с клуб от елита, дали Литекс, дали друг, това е най-добрият вариант", заяви Илиев пред "Тема спорт".

Според него ЦСКА трябва да се върне веднага в елита, тъй като там положението ще е съвсем различни. По думите му приходите също ще нараснат и ще се промени обстановката.

"Най-голямата финансова глупост беше да отидем във В група със същите задължения. Там и да искаме, нямаше как дас е оздравим. Откъде ще дойдат приходите затова? кой ще се появи от нищото и ще налее десетки милиони за изплащане на старите дългове? Това е някаква научна фантастика", заяви още Майкъла.

Според него няма нищо лошо ЦСКА да се обедини с ЛИтекс, щом Ганчев така е решил. "Този, който дава парите, той определя нещата. А ние можем само да му дадем нашето мнение и да помагаме с каквото можем. А помощта идва с ходене на стадиона и купуване на билети. Щом феновете са подкрепили сливане с Литекс, значи трябва да се действа", смята бившият директор.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички