Лъчезар Танев обяви дали би станал директор в ЦСКА и коментира решенията на фамилия Ганчеви


Лъчезар Танев обяви дали би станал директор в ЦСКА и коментира решенията на фамилия Ганчеви
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5739 0

Известният футболен агент - Лъчезар Танев, коментира за Дарик Радио информациите, че може да се завърне в ЦСКА. В последно време се заговори, че това може да се случи още през лятото. 

Смята се, че Ганчеви ще напускат

Според мнозина - за тогава е предвидено и оттеглянето на фамилия Ганчеви от ЦСКА. Танев обясни, че настоящите босове най-добре знаят какво и кога ще последва, но на този етап не знае дали ще се завърне. 

В допълнение специалистът коментира, феновете трябва да са благодарни за задвижването на проекта за новия стадион, защото точно той е от огромно значение. 

Коментарът на Танев

"Откровено да ти кажа не сме говорили с ЦСКА за поста спортен директор. Не е ставало на въпрос. Не знам откъде излиза тази информация. Трудно е да кажа дали бих се замислил за работа в ЦСКА. Може би трябва да направя някаква стъпка в развитието ми, но ние си говорихме навремето и за БФС. Ако не съм убеден, че ще имам цялата власт да ръководя федерация или клуб, смятам, че имам знанията и самочувствието, няма смисъл да си предизвикваш унижение.

С Фичо и Дани Ганчев поддържам контакт, разбира се. Смяната на собствеността е деликатна тема. Те знаят какво ще правят. Аз смятам, че трябва да се отдаде заслуженото на Гриша Ганчев и сина му, че избутаха с много усилия построяването на новия стадион. Имам поглед в европейския футбол каква огромна разлика е новият стадион – приходи, привличане на играчи, много ще помогне на клуба и отбора. Трябва да се оценяват тези неща. Естествено негова е заслугата да намери партньор във вижданията си, защото приходите на клубовете са ограничени и винаги трябва да има хора, които да помогнат в трудните моменти", обясни агентът.

Вижте колко десетки милиони са предложили на Ганчеви за акциите на ЦСКА!

Още: Ботев Пловдив гласи картотеката на Сирики Диабате за полуфиналния реванш с ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички