Люпко Петрович: Не можем да си позволим дефанзивна игра срещу Осиек, изисква се храброст


Люпко Петрович: Не можем да си позволим дефанзивна игра срещу Осиек, изисква се храброст
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

5712 0

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович даде пресконференция преди утрешното гостуване на Осиек в Лига Европа. Сръбският специалист призна, че ги очаква тежък мач в Хърватия, а неговият състав трябва да покаже "храброст".

"Радвам се, че след толкова години отново съм в Осиек. Утре трябва да излезем на терена с нагласа да победим. Ако играчите излязат с настроението да не допуснат гол, няма да можем да продължим напред. Трябва да направим всичко възможно да играем нападателно", започна Петрович.

"Футболистите на ЦСКА трябва да са храбри, да не се плашат и да не ги притеснява обстановката на стадиона. Осиек е отбор, който заслужава респект. Има много добри играчи в центъра, отбелязал съм си унгарския футболист Ласло, който е и национал на страната. Може би Осиек има тримата най-добри стопери в Хърватия. Със сигурност очаквам, че ще имаме проблеми, трябва да сме смели и да влезем твърдо в самия мач", добави още той.

По отношение на състава, Люпко разкри, че според него Пинто все още не е готов за игра, докато Занев тренира нормално и утре преди мача ще се прецени дали да играе. Петрович подчерта, че в състава на ЦСКА няма ключови играчи, които да решават мачовете, а се разчита на отборната игра.

Междувременно защитник на Осиек посочи най-опасните играчи на ЦСКА (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички