Люпко Петрович е скастрил сериозно звезда на ЦСКА


Люпко Петрович е скастрил сериозно звезда на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3685 0

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович е чел сериозно конско на плеймейкъра Тиаго. Португалецът направи голям гаф срещу Дунав, когато тръгна да връща топката пред наказателното поле.

Това обаче позволи на Ахмедов да открадне и реализира за 1:0. Люпко се е ядосал от факта, че Тиаго не за първи път допуска такава груба грешка. По същия начин португалецът отигра и на старта на сезона с Етър (2:2) и пак се стигна до гол за съперника. Петрович е имал сериозен разговор с Тиаго по този повод. След срещата в Русе Люпко заяви: "Не знам какво му става на Тиаго. Не за първи път прави такава грешка", пише "Тема спорт".

"Червените" се готвят в пълен състав, като в лазарета вече няма нито един играч. На пълни обороти тренира и крилото Енрике Рафаел. Неговото завръщане на терена ще е в контролата с Поморие в Стралджа на 7 септември в паузата за националните отбори. В спаринга ще играе и новият нападател Томи Юрич, който парафира по-рано тази седмица. Той също тренира на пълни обороти.

А какво се случи на вчерашната среща между собствениците на ЦСКА и спортния министър Красен Кралев - вижте тук (документи).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички