Лупи в нервна криза: Аз ли съм апаш?


Лупи в нервна криза: Аз ли съм апаш?

1458 0

Шефът на ЦСКА Александър Томов е много разстроен от лошия си имидж по медиите, съобщи пред "Уикенд" източник от "Армията". Лупи, който по рождение си е нарцис, се ожалил пред хората си, че пустите му журналя го изкарват най-големия злодей. В момент на нервно разстройство Томов подложил печатните и електронни медии на мониторинг и само за една седмица преброил около 50 заглавия, в които бил наречен Сашо Апашо.

Този факт изкарал от равновесие футболния бос. "Аз ли съм най-големия апаш в тая държава?", ожалил се бившият вицепремиер, който провъзгласи себе си за спасител на ЦСКА. Томов вече се чудел как да излъска имиджа си и да не го заливат с обиди от сутрин до вечер, разправят още от "Армията". "Всеки ден ме дебнат да се издъня нещо", оплаквал се още Сашката. На всичкото отгоре и феновете му скочиха, понеже още не е ремонтирал сектор "Г" на стадиона и ги залъгва с празни обещания.

Със задачата да лъсне реномето на Томов се е заел неговият шут Стойчо Младенов. "Затова на всяка пресконференция той сипе суперлативи, че бъдещето на ЦСКА е свързано само с Томов и с никой друг. Четка го, за да му оправи имиджа", разясняват от "Армията". След последния мач с Марек Екзекутора подчерта дебело, че всички трябва да стискат палци на Томов. "Не се ли справи той, гори ЦСКА, горим всички", изказа се апокалиптично Стойчо.

Именно Младенов засега се явява адвокат №1 на Лупи. Успял е обаче да му влезе под кожата и го настроил срещу повечето медии, ветераните и запалянковците. Затова в момента Томов бил обладан от мания за преследване. В подобни състояния редовно изпада и самият Стойчо, на когото вечно някой уж му крои капан или саботира отбора му с какви ли не директиви. Именно под давление на Младенов Лупи в момента провежда безпрецедентна атака срещу бившите босове на ЦСКА Митьо Гърнето и Иво Праховеца. Идеята била върху тях да се стовари цялата вина на финансовата катастрофа на клуба, а Лупи да излезе чист.

Томов се хвалел и с това, че държи ЦСКА далеч от блатото на футболната корупция. "Докато съм бил аз начело на клуба, нито един съдия не сме хванали, нито един мач не сме купили. Всичко сме си спечелили честно и почтено", разправя Лупи и добавя, че в Левски може само да му дишат прахта.

 

"Александър Томов разчита и на това, че съвсем скоро ЦСКА може да бъде продаден на китайския милиардер Стивън Ло. Ако това се случи, Лупи остава да управлява клуба, а и ще се види в пари. Тогава няма да го плюят толкова", разясниха още от ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички