Лупи подливал вода на Карачанаков


Лупи подливал вода на Карачанаков

1439 0

Хора от свитата на "червения" комбинатор Александър Томов-Лупи опитали да провалят трансфера на Антон Карачанаков в чужбина, твърди "Всеки ден". Мениджърът на играча Мирчо Димитров вчера оповести за проблемите, създавани от българи и целящи да осуетят трансфера на крилото в руския Балтика, а и преди това. Причината - скъсания от Карачанаков договор с ЦСКА в началото на годината.

Протежета на Томов нарочно пишели писма и звънели по телефоните на кандидат-купувачите, за да осуетят евентуална сделка. Пускали фалшиви сигнали, че Карачанаков не е свободен агент, че има договорки с други клубове и няма право да подписва.

Лупи все още е бесен на таланта от Ново Делчево, тъй като заради бягството му изпусна поне 400 000 евро. Затова опитал да му подлее вода. Още след скандала шефът ревна, че който е избягал от "Армията", добро не е видял.

Неслучайно трансферните неволи на Карачанаков продължиха повече от месец. Футболистът бе разкарван като панаирджийска мечка из лагерите на отбори в Турция и Кипър. В крайна сметка мениджърът Мирчо Димитров го уреди в Балтика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички