Любослав Пенев: Всеки ще заложи на силните си козове, Пеняранда не е готов


Любослав Пенев: Всеки ще заложи на силните си козове, Пеняранда не е готов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1595 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди срещата на "армейците" срещу Арда от Първа Лига. Наставникът подчерта, че е важно отборът да работи на пълни обороти и да продължи да следва най-високи цели

"Обещанието, което давам винаги е едно и също:д а се работи максимално по най-добрия начин в полза на отбора и да постигаме най-добрите резултати. Беше редно двата отбора да имат еднакъв брой дни за почивка с оглед на това че ние имаме само 2 дена, а другите - по три. Беше редно този калентар да бъде малко по-добре изтисчен и по-добре подреден. Царско село 10 дена няма да имат мач - за мен е не е нормално. Програмата трябваш да е подредена по по-добър начин."

"Аз поздравих отбора и вчера в съблекалнята казах, че съм доволен от това което постигнахме през изтеклата седмица, в тренировъчния процес всички разбраха концепцията и какво трябва да се прави ан терена във всеки един момент. Аз съм много взисактелен, няма да позволя да се отклоняване от начертаната посока всичко минава през едно време, в което технологично да се справим и да изглеждаме така, както аз искам да изглежда отборът."

"Най-вероятно ще има промени. Знам всеки футболист в какво състояние е, това е продиктувано от това, че през 2-3 дни имаме мач програмта е сгъстена, имаме хора които са висящи с картони, така че това го имам предвид и ще има промени. Редно е така да бъде, аз така го виждам, че трябва да бъде направено."

"Познавам отборите, познавам и треньорите, футболистите на Арда играят много сполучливо, добре, постигнаха добри резултати, неслучайно са в горната шестица и това трябва да се има предвид. Надявам се и противниците също се съобразяват с нас. Аз съм реалист и наистина в ситуации, в които работя с отбора, трябва да знам силни и слаби страни - и нашите силни и слаби страни, където можем да бъдем изненадани. Всеки ще си заложи на силните козове"

 "Пеняранда най-вероятно ще остане неготов и може би няма да вземе участие. Имаше контузия, продължи малко по-бързо лечението но най-вероятно няма да взима участие в този момент", коментира Любослав Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички