Любослав Пенев: Трябваше да бием с разлика, целта шампион остава, не се шегувам


Любослав Пенев: Трябваше да бием с разлика, целта шампион остава, не се шегувам
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2684 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори след равенството 1:1 за неговия тим срещу Лудогорец в първи мач от полуфиналната фаза за Купата на България. Пенев остана много доволен от своя отбор, но и разочарован от резултата.

"За мен играхме по-добре и заслужавахме да победим, поне с разлика. Това е игра на голове обаче. Сблъсъкът остава отворен. Имаме втори мач, ще продължим в същата линия. Поздравявам момчетата, много положителна оценка за 4-5 дни тренировка. Справиха се добре и изпълниха указанията, просто ни липсваше голът.

Такъв ЦСКА искам да виждам. Аз съм треньор, който обича агресивната игра и атакуващия футбол. Това го показахме и неслучайно създадохме толкова положения. Така тренирам момчетата. Радвам се, че бързо се адаптираха към това, което им се задава. Играха много добре, много. 

Целта за шампион остава. Целите са поставени, в съблекалнята знаят за какво става въпрос. Може да се усмихвам, но не се шегувам" - сподели Пенев пред "Диема спорт". A Валдас Дамбраускас сподели след двубоя, че не е видял разлика в ЦСКА от последния мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички