Любослав Пенев: Опитаха да отклонят вниманието от некадърното управление на ръководството


Любослав Пенев: Опитаха да отклонят вниманието от некадърното управление на ръководството
Снимка: Lap.bg

2488 0

Треньорът на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев говори след загубата на отбора му от ЦСКА в дербито на осмия кръг на Първа лига. Специалистът се съсредоточи върху спортната част на срещата, но не пропусна и да жегне ръководството на "Българска армия".

" Дойдохме за три точки, не за една. Искам да поздравя момчетата за много добрия мач, въпреки загубата. Имахме ситуации, при които трябваше да отбележим гол. Допуснахме няколко грешки. Това е линията, която трябва да държим.

Едни добри резултати идват, когато се работи добре. Не ги хваля излишно. Когато водиш и създаваш голови ситуации, нормално е да има реакция от противника. Има и такива мачове. Следващия път ще вкараме.

Загубихме мач, в който трябваше да спечелим. Продължаваме да работим по начина, по който и досега. Битката е дълга.

Концентрирам се само върху спортно-техническата част. Не искам да коментирам ситуацията по трибуните, но такова нещо се очакваше. Имаше хора, които изнесоха някакво представление, с което да отклонят вниманието от грешното и некадърно управление на ръководство на този клуб. Това не са феновете, които има този отбор. Повече няма какво да коментирам“, каза Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички