Любослав Пенев - грешка №1 и амбициите за титла: "Искрено и лично" от Иван Иванов за ЦСКА


Любослав Пенев - грешка №1 и амбициите за титла: "Искрено и лично" от Иван Иванов за ЦСКА
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

12215 0

Емблематичният за ЦСКА бивш футболист и настоящ треньор на Чавдар - Иван Иванов, даде интервю пред колегите от "Тема спорт", в което засегна няколко теми около "червения" клуб. Той говори за Любослав Пенев като грешка №1 в тима, както и за амбициите за титлата в Първа лига

Загубата от Лудогорец

"Събитието в този мач не бяха играта и резултатът, а нещо много по-значимо, а именно, че това бе последното събитие на стадион “Българска армия” в този му вид. В нашия футбол като цяло най-големият проблем са базите и поради тази причина е супер, че ЦСКА ще започнат изграждането на модерно съоръжение. Убеден съм, че скоро клубът ще разполага с бижу, с което всички ще се гордеят и ще привлича още повече публика, а това неминуемо ще вдигне класата. Относно самия двубой – за пореден път червените изиграха мача прекалено нервно и подвластни на емоцията, а това им попречи да покажат нещо интересно и запомнящо се в спортно-технически план", сподели Иванов.

Шампионските амбиции на ЦСКА

"Прекалено рано е да вадим изводи за шампионски амбиции. Има много мачове до края. Да, ЦСКА не показа много във фаза атака, но има достатъчно време да реагира и да изчисти грешките".

ЦСКА сгреши с Любо Пенев?

"Може да прозвучи пристрастно, но според мен в ЦСКА сгрешиха при раздялата с Любослав Пенев. При него отборът играеше атакуващо, агресивно и така, както приляга на името на клуба. Той трябваше да бъде оставен да развива отбора, така както го вижда, и съм убеден, че до 2 години армейците щяха да са шампиони. На ЦСКА му отива да играе офанзивно и да доминира", добави още Иванов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Застроеният "Българска армия" ще има трибуна "Христо Стоичков".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички