Любопитно: Жорди Кайседо далеч пред Меси и Неймар в престижна класация


Любопитно: Жорди Кайседо далеч пред Меси и Неймар в престижна класация
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2387 0

Звездата на ЦСКА Жорди Кайседо се озова в много престижна класация. Той заема трето място сред всички южноамерикански футболисти по голове в Европа, съобщават колегите от dsport. Еквадорският голмайстор на „червените“ има на сметката си 21 попадения във всички турнири от началото на сезон 2021/22.

Единствените двама пред него са новоизгряващите звезди Дарвин Нунеш от Бенфика с 31 гола и нападателят на Фиорентина Артур Кабрал (28 попадения). Челната петица се допълва от Луис Синистера от Фейеноорд с 20 точни изстрела и Алфредо Морелос от Рейнджърс с 19. Със същия брой е и новата звездна покупка на Ливърпул Луис Диас.

За голяма изненада, доста по-назад в тази класация остават младокът от Реал Мадрид Винисиус Жуниор, както и големите звезди на ПСЖ Лионел Меси и Неймар. Аржентинецът е с едва 8 гола през настоящата кампания (но и с 13 асистенции), докато 30-годишният бразилец има 10 на своята сметка!

Очаква се днес Кайседо да бъде сред стартовите 11 за ЦСКА в дербито срещу Левски. А кои други двама ще стартират за ЦСКА днес от първата минута (посетете линка, за да научите)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички