Двама известни чужденци са фаворити за горещия треньорски стол в ЦСКА


Двама известни чужденци са фаворити за горещия треньорски стол в ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

15993 0

Двама чуждестранни специалисти са основните варианти за постоянен заместник на Стойчо Младенов на треньорския мостик в ЦСКА. Фаворити на шефовете на „червените“ са украинецът Виктор Скрипник и северномакедонецът Игор Ангеловски, твърди „Тема Спорт“.

Алън Пардю засега ще води армейците в предстоящите 2 мача. Целта на ръководството е през това време да бъде уреден нов наставник. Шансовете именитият англичанин да заеме треньорския пост за постоянно е минимална.

Скрипник е добре познат на феновете на ЦСКА, след като неговите тимове на три пъти се изправяха срещу родния гранд. Той водеше Рига, когато армейците отстраниха тима от Латвия след рулетката на дузпите.

След това украинецът пое Зоря Луганск. С тима от Украйна той първо отстрани ЦСКА преди 3 години, а през този сезон на два пъти тресна столичани в груповата фаза на Лигата на конференциите.

Ангеловски направи истински фурор със Северна Македония. Той води тима между 2015 и 2021 година, като класира националната селекция на югозападните ни съседи за ЕВРО 2020.

Междувременно сърбинът Саша Илич все повече се отдалечава от ЦСКА. Според информацията на изданието, той е отказал да поеме „червените“ преди Вечното дерби с Левски, но вратата за него не е била затворена напълно.

А ето какво направи Стойчо Младенов преди да си тръгне от „Армията“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички