Любо Пенев предизвика Домусчиев в навечерието на дербито


Любо Пенев предизвика Домусчиев в навечерието на дербито
Снимка: БГНЕС

1696 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев предизвика собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, с когото си има "закачка" от доста време. Наставникът на "армейците" неглижира боса на шампиона и прояви абсолютен непокузим по отношение на делата, които бизнесменът заведе срещу бившия национален селекционер.

"Ще видим какво ще се случи, слабо ме интересува кой и за какво ще ме съди. В никакъв случай не съжалявам за това. Аз съм над тези неща със съденето", заяви Пенев на пресконференция преди мача на ЦСКА с Лудогорец. Сблъсъкът от 29-ия кръг в "А" група е в събота от 20,00 часа. В четвъртък пък стана известно, че Домусчиев е завел две дела за по 20 000 лева срещу Любослав Пенев за изявленията му след освобождаването му от поста национален селекционер през ноември миналата година. Тогава Пенев даде интервю пред една от телевизиите, в което нападна остро собственика на Лудогорец. Треньорът на ЦСКА припомни и писмото на Гриша Ганчев по адрес на Кирил Домусчиев и каза, че с интерес очаква реакцията на бизнесмена от Разград по адрес на ловешкия си колега.

"За мен настроението в отбора е отлично, работихме добре и се надявам на добър резултат, коментира Пенев и за предстоящия мач. - Аз подготвям отбора си за победа. Тренираме с тази нагласа и с това мислене. Промяна на схемата няма да има. Най-вероятно ще има ротация, но все пак не искам да давам жокер на моя колега".

"Познавам изключително добре българските отбори. Ще срещнем един добър отбор, граден 3-4 години, с добри изпълнители. В никакъв случай не ги подценяваме, но дотук. 8 часа вечерта започва мача и има 2 часа битка. Нас ни интересува само целта, която преследваме - трите точки, искаме да участваме в Европа".

"Избягвам да коментирам съдии. Правя го, но избягвам. След като Краси Балъков пропищя и се оплака от съдиите. Човек, който не говори за съдиите, значи има нещо. Винаги съм казвал - аз не искам да ми помагат, но не искам и да ми пречат. Съдиите не трябва да идват с идеята да бъдат забелязани", допълни той.

"Виждам промяна и съм доволен, затова казах, че работим добре и вярвам, че утре ще направи много по-добър мач, отколкото направихме след тренировка и половина срещу Берое".

"Маркиньос и Вальо Илиев със сигурност няма да участва, Иван Стоянов - операция, също няма да участва. Неманя Милисавлевич беше временно контузен, но вече е готов, възстановен е. Не разполагам с много футболисти. Надявам се да окомплектовам една сериозна, боева група, която утре да бъде на разположение", каза още той.

"Какъв ще бъде козът? Тактическа дисциплина. Това ме интересува - тактическа дисциплина. Работим върху това нещо, имам ясни и точни изисквания от футболистите, това е най-силният коз. От първа до 90 минута, без значение кой ще вкара първи гол - дали ние, дали те, това не ме интересува. Въпросът е ние да излезем краен победител. Сигурен съм, че утре нашият отбор ще направи добър, отличен мач", коментира Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички