Босовете гарантираха стабилност в ЦСКА, за да задържат Любо


Босовете гарантираха стабилност в ЦСКА, за да задържат Любо
Снимка: БГНЕС

1516 0

Собствениците на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев правят всичко възможно, за да убедят Любослав Пенев да остане начело на отбора и през следващия сезон.

Наставникът и неговият щаб подписаха договор с клуба само до края на месец май. Мажоритарните акционери обаче са провели разговори с Любо и са настояли той да работи дългосрочно, твърди "Тема Спорт". Те са го уверили, че ЦСКА ще продължи участието си в "А" група и ще бъде достатъчно стабилен финансово.

Пенев дори е започнал да работи по селекцията. Той има предвид няколко имена, които евентуално може да привлече през лятото. Сред тях е нападателят на Локо (Пловдив) Спас Делев, който игра с успех под ръководството на Любо в първия му престой на "Армията" през 2009 година. Пенев е насочил вниманието си основно към български футболисти.

В случай, че клубът може да отдели средства обаче, ще се назначат скаути, които ще обикалят Европа и Южна Америка в търсене на талантливи чужденци.

Днес Любо ще даде пресконференция на "Армията" в 16:30 часа. 60 минути по-късно започва и следобедната тренировка на тима, която в началото ще е открита за медиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички