Любо Пенев над наказанието: Ето как ще бъде до своите футболисти за мача с Царско село


Любо Пенев над наказанието: Ето как ще бъде до своите футболисти за мача с Царско село
Снимка: Lap.bg

6018 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори на пресконференция преди предстоящия сблъсък за "армейците" срещу Царско село от Първа лига. Припомняме, че Пенев се завърна при "червените" именно след престой при "царете". Той ще бъде наказан за срещата, след като бе изгонен на мача с Лудогорец от 1/2-финалите за Купата на България, но въпреки това ще е близо до своите момчета, като теренът на домакините го позволява.

"Познавам добре отбора (Царско село) и футболистите, но от вече 3 седмици имат нов треньор. Ще има и промени при нас, съвсем логично не трябва да се отпускаме и трябва да подходим абсолютно сериозно към всеки един противник, към всеки един мач. Това, че преди 3 дни играхме за Купата е много добре, целта не е постигната все още. Да дойде финалът, сега сме в първенството. Аз мога да говоря за етапа, когато бях в Царско село, нещата вървяха много добре, надигравахме сега. Вече съм треньор на ЦСКА и не мога да коментирам, аз не знам какво се е случило за 2-3 седмици, но пак казвам - ние трябва да тренираме, да се подготвим. Първо да приключим с утрешния мач след това другите въпроси.

Не е за първи път срещу отбор, в който съм тренирал. Мачът ще е по-специален, разбира се, познавам и стадиона на Царско село и в случая ще ми дава възможност да давам указания, трибуната е много близо до терена и футболистите, все едно съм на резервната скамейка, но ще си изтърпя наказанието.

Тибо Вион, Джером Синклер - всички се възстановяват много добре, няма да казвам повече, всичко върви ок в поставените срокове, да не забравяме, че това са професионални спортисти. Много скоро ще разполагам с абсолютно всички футболисти" - заяви Пенев.

А как Любослав Пенев се нахвърли сериозно срещу Георги Кабаков?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички