Любо Пенев: Хора, получаващи заплати от ЦСКА, изнасят информация от клуба


Любо Пенев: Хора, получаващи заплати от ЦСКА, изнасят информация от клуба
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2865 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори преди двубоя с Лиепая в квалификациите на Лига Европа. Пенев заяви, че отборът му е "перфектно подготвен физически" за новия сезон и мачовете както в България, така и в Европа.

"Отборът е вдигнат, отборът тренира много добре - с голямо настроение и очакват този утрешен двубой. Играхме слабо срещу Лудогорец - това е факт. Коригирахме грешките. Не бива да подценяваме съперника - познат, непознат, силен, слаб", започна Пенев.

"Работя много спокойно и без напрежение. Аз съм с много силна психика, така че за мен каквото и да се напише, не ми влияе. Не ми пука. За мен се пишат много лъжи и много простотии - най-вече от хора, които въобще не ме познават. Въпросът е, че това, което се публикува, е целенасочено и срещу съблекалнята.

"Пише се за промени в нашия щаб. Искам ясно да кажа, че нямам правомощията да уволнявам, да гоня или да назначавам който и да било в клуба. Аз се занимавам единствено с отбора. Има човек или хора, които получават заплата от ЦСКА, но работят срещу ЦСКА. Този човек или хора, които изнасят информация от клуба, за мен не са от ЦСКА", коментира той.

"Чувствам подкрепата на ръководството и съм абсолютно спокоен. Всеки, който е в ЦСКА, трябва да работи за каузата "ЦСКА" и да приключим със схеми, интриги. ЦСКА е над всички. Всеки да си прави сметката", добави още наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички