Любимец на сектор "Г" води нов нападател в ЦСКА


Любимец на сектор "Г" води нов нападател в ЦСКА

1215 0

Бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш ще помогне и със зимната селекция на "армейците". От щаба са помолили бразилеца да предложи подходящ свой сънародник за поста централен нападател. Мораеш има няколко варианта, като се очаква в рамките на десетина дни те да бъдат обсъдени със Стойчо Младенов. Един от играчите е юноша на Порто, като е прекарал голяма част от кариерата си в Бразилия, пише вестник "Тема Спорт”.

Нападателят на Металург (Донецк) помогна и при лятната селекция на "червените". Тогава Мораес предложи на Стойчо офанзивния халф Жуан Фелипе. Кариоката бе играл само във втора дивизия в родината си, но показа добри изяви в ЦСКА и е сред редовните титуляри. Фелипе е записал 12 мача в А група, като има 3 гола и 1 асистенция. При него обаче проблем е липсата на постоянство.

ЦСКА проявява интерес към нападателя на Берое Венци Христов и нигериец, който играе на върха на атаката в израелския Макаби Нетания.

Иначе Жуниор Мораеш има само 1 мач за Металург през този сезон - през август. Той бе дълго извън терена поради контузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички