Кукоч разконспирира Домусчиев: Той писа в медиите да ме накажат за два мача!


Кукоч разконспирира Домусчиев: Той писа в медиите да ме накажат за два мача!
Снимка: Иван Йочев

2024 0

Скандален, по-скандален, цепнат в устата, макар да му е забранено да говори. Това е Тончи Кукоч, хърватският бранител на ЦСКА, който не изневери на себе си и при появата си на тържественото откриване на новия Спортен бар в София. Бекът, който е наказан за дербито срещу Лудогорец утре на "Българска армия", скочи на собственика на шампионите - Кирил Домусчиев, обвинявайки го, че стои зад наказанието на играча от два мача, наложено му от Дисципа, затова че блъсна в гръб зрителя Георги Петков след мача със Славия. 

"Аз не съм Домусчиев. Знае се кой говори, кой е главният! Аз не правя скандали, той прави скандали! Той написа в някои медии, че трябва да ме накажат! Това е негово дело! Заради него ме наказаха за два мача", изригна хърватският гигант.

Той сподели, че изживява тежкото факта, че няма да вземе участие в двубоя. "Тежко ми е, че няма да играя. Бих дал всичко, за да играя в този мач. Той е най-важният за нас", заяви Кукоч. 

"Ние сме много концентрирани. Не се съмнявам в победата утре. Лудогорец не може да бъде фаворит на „Армията“. Знае се кой е фаворит там - само ЦСКА. Ако съдията свири почтено – победата ще бъде наша. Ако не – знаете кой ще бие!“, допълни бранителят на "червените" по повод скандалите, разразили се около съдийското назначение за дербито. 

Накрая Тончи Кукоч хвърли още един камък в градината на утрешния съперник на своя тим. "Следващата година ние ще играем в Шампионска лига. Какво направиха в Базел? Паднаха с 0:4. Ние никога няма да паднем с 0:4! Ние само бием!“, отсече хърватинът, а преди всичко това бе споделил, че Стойчо Младенов му е забранил да говори за титлата. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички